Bättre i Berlin

Nåja, nu ha ja hunni va i Berlin några dagar. Å måst säg he ha hänt saker jär på ett år. I fjol när ja va jär tyckt ja he va så grått å skitot, he känsta som att reis tibaks 30 år i tiden å ja har en minnesbild åv 3 råttor som sprang förbi ett gäng hemlösa i en tunnel. Nu ha int ja sitt na råttor (ta i trä) å he känns överlags som att staden ha städa upp se lite. 

Ja ha lagt största delen åv min tid på att hitt en ny laddsladd till datorn eftersom ja fiffigt nog lämna min i Mexiko. He ha vari omöjligt, så nu veit int ja alls hur ja ska lös he. 

Igår kom Sofia hit också. Vi va på na svinkul interaktiv kontuställning. He va Olympus som had ordna så man fick lån en kamera å ga runt i utställningen å ta bilder. Saan fick man minneskortet med se heim me alla bilder man tog. Skitkul å smart marknadsföring ju. Nu ba måååst ja få en tode kamera. 

Vi fick till en deil roliga bilder, roliga, int så mang vann vi all 3 såg vettiga ut. Men mest gjor vi nog e för att he va kul. Å roligt had vi också när vi saan skåda igenom bilderna tå vi kom heim. 

På kvällen sku vi fara ut, men ja veit int om he va den stabbiga pastan vi åt eller förkylning som tvinga me å sofia att fa heim ganska snabbt efter vi had äti. Vi va så jäävla trött, medans rutinerade Johanna å Emil fortsatt till mårnen. 

Nu känns e heilt bra att vi kom i säng tidigt. Ja mår hur bra som helst nu, snoron ha t.o.m lätta lite.

Adios muchachos, ha e bra! 

2 thoughts on “Bättre i Berlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s